Deze tekst is vertaald door onze automatische vertaaldienst. Een echte menselijke vertaling van deze pagina zal binnenkort beschikbaar zijn. Aarzel niet om contact op te nemen met onze ondersteuningsdienst als je vragen hebt!

DROPS Extra Fijne Merino

Als je op zoek bent naar een zacht garen voor het hele jaar door dat niet alleen verkrijgbaar is in een enorme keuze aan kleuren, maar ook machinewasbaar is, dan is het goed dat je je weg naar DROPS Merino Extra Fine hebt gevonden. Op deze pagina hebben we veel kennis verzameld over garen; hoe je het beste kunt gebruiken en hoe je ervoor moet zorgen, zodat het nog vele jaren schoon kan blijven

Vind hier goedkope DROPS Merino Extra Fine

Wat is DROPS Merino Extra Fine?

DROPS Merino Extra Fine is een wollen garen dat is gesponnen van meerdere fijne strengen merinowol, waardoor het garen zeer elastisch is. Dit draagt ertoe bij dat het garen zeer comfortabel is om te dragen op het lichaam, doordat het door de goede elasticiteit goed aansluit op het lichaam in onder andere truien en blouses. Daarnaast is de garenkwaliteit van de kabels ook goed voor kabels en structuurbreien, wat hier in het garen echt tot zijn recht komt. Het helpt inderdaad om alle details naar voren te laten komen, waardoor u gegarandeerd een garen van goede kwaliteit krijgt.

Koop hier DROPS Merino Extra Fine

Lees hier meer over merinogaren

Alle DROPS merino garens zijn ook SuperWash behandeld. Dit betekent dat het garen gemakkelijk schoon te maken en op te bergen is omdat het machinewasbaar is. Hoewel het in de wasmachine kan worden gewassen, is het erg belangrijk om de wasinstructies te volgen, zodat de draad de structuur kan vasthouden. Meer over het onderhoud en wassen van DROPS Merino Extra Fine leest u onderaan de pagina.

Lees hier meer over SuperWashed Yarn

Waarom kiezen voor DROPS Merino Extra Fine?

Als je op zoek bent naar een heerlijk merinogaren dat noch superfijn, noch super chunky en chunky is, raden we DROPS Merino Extra Fine aan. Het heerlijke wolgaren is perfect voor naalden van 3,50 - 4,00 mm en is daarom geschikt voor veel verschillende recepten. Het kan onder andere populaire garens zoals Sandnes Merino Wool vervangen.

Lees hier meer over garenalternatieven

Een andere goede reden om voor DROPS Merino Extra Fine te kiezen, is de ruime keuze aan kleuren. Met meer dan 40 prachtige en unieke kleuren vind je er zeker een die bij je past. De kleurenkaart wordt regelmatig bijgewerkt en uitgebreid, zodat de DROPS Merino Extra Fine kleurselectie bij de tijd blijft. Het bijzondere aan de kleurenkaart is ook dat je zowel tussen Uni Color als mix kunt zitten, zo kun je de kleurencombinatie krijgen die je wilt.

Bekijk hier de hele grote selectie kleuren

Het garen is bijzonder geschikt voor kleding omdat het erg zacht en comfortabel aanvoelt op de huid. Daarom is het voor veel haak- en breiliefhebbers ook een favoriet garen om te gebruiken voor bijvoorbeeld kinderkleding, omdat het zachte garen niet tegen de huid aan komt zoals andere grovere garensoorten. Dus kies gewoon DROPS Merino Extra Fine en ga aan de slag met je volgende project.

Patronen in DROPS Merino Extra Fine

Drops DROPS Merino Extra Fine is een van de meest populaire DROPS kwaliteiten en daarom bent u ook met DROPS Merino Extra Fine verzekerd van een groot aantal patronen.

Vind hier alle gratis DROPS Merino Extra Fine patronen

Alle patronen ontwikkeld door GarnStudio met DROPS DROPS Merino Extra Fine zijn ontworpen voor de beste garenkwaliteiten. De recepten worden allemaal geleverd met stapsgewijze handleidingen, zodat u veilig door het proces wordt geleid, van begin tot eindproduct. De patronen zijn ook allemaal proefgelezen en zorgvuldig beoordeeld, dus je bent er zeker van dat je een geweldig patroon krijgt als je DROPS garen koopt.

Koop hier goedkope DROPS Merino Extra Fine

Ideaal voor baby breien

DROPS Merino Extra Fine is perfect voor de kleding van de allerkleinsten. Naast dat het een ultrazacht garen is, kan het ook in de wasmachine worden gewassen. Dit betekent dat het na een ritje naar de was helemaal schoon en lekker is. Bovendien is DROPS Merino Extra Fine ook verkrijgbaar in een brede selectie van heerlijke kleuren, die zeker in de smaak zullen vallen bij zowel ouders als baby.

Bekijk hier al onze gratis breipatronen

De romper hier is een perfect voorbeeld van hoe mooi breien met DROPS Merino Extra Fine kan zijn. De fijne twist details komen goed tot hun recht in de romper en worden gecombineerd met een simpel en lekker dessin. Bovendien hoeven er slechts tussen de 2 en 4 sleutels voor de set te worden gebruikt, afhankelijk van de grootte, dus het is ook een redelijk betaalbaar project voor de portemonnee.

Bekijk hier het patroon en vind er garen voor.

Zachte kleding het hele jaar door

Of je nu van dikke dikke truien houdt of van lichte, losse blouses, Drops Merino Extra Fine is een garen dat je moet zoeken voor je project. Gebruik het dunne garen met de 3,5-4,0 mm naald of leg het garen dubbel en krijg een nog snellere blouse, want het moet op grotere naalden worden gebreid. Er zijn veel mogelijkheden met dit type garen.

Hieronder hebben we een groot aantal patronen verzameld met DROPS Merino Extra Fine. Klik op de afbeelding om naar het recept te gaan.

Verzorging en wassen DROPS Merino Extra Fine

Voor het beste resultaat met DROPS Merino Extra Fine is het belangrijk om strak te breien. Als je te losjes breit, zal de elasticiteit van het garen ervoor zorgen dat het project uit elkaar valt en zijn mooie structuur verliest. Het is daarom belangrijk om extra aandacht te besteden aan de stekenverhouding bij het breien met DROPS Merino Extra Fine.
Het garen kan met slechts enkele stappen vele jaren schoon blijven. Het grote voordeel van DROPS Merino Extra Fine is dat het machinewasbaar is. Het moet echter correct en op de juiste programma's worden gedaan om de garenstructuur te behouden.

Dit doe je door het te wassen op een fijne of wolwas op 40 graden zonder te weken. Na het wassen dient het garen plat gedroogd te worden, de droger is dus uitgesloten. Het is belangrijk om de droger te vermijden, omdat anders de vezels van het garen worden uitgerekt en het erg ver gaat breien. De reden dat het plat moet worden gedroogd, is dat het opnieuw begint door de vezels van het garen uit te rekken door ze op te hangen met het gewicht van het water. Om de mooie kleur van het garen te behouden is het ook belangrijk om geen wasverzachter te gebruiken.

Vind DROPS Merino Extra Fine hier