Deze tekst is vertaald door onze automatische vertaaldienst. Een echte menselijke vertaling van deze pagina zal binnenkort beschikbaar zijn. Aarzel niet om contact op te nemen met onze ondersteuningsdienst als je vragen hebt!

haak kerstcadeau

Kerstavond komt eraan en je wilt thuis een cadeautje haken voor iemand van wie je houdt. Het is gewoon ongelooflijk moeilijk om erachter te komen wat het zou moeten zijn, omdat er zoveel opties zijn om uit te kiezen. Hier hebben we geprobeerd de beste kerstcadeaus te selecteren, zodat u er absoluut zeker van kunt zijn dat u het best mogelijke cadeau aan uw geliefde geeft.

Bekijk hier onze grote selectie haakpatronen

Of het nu net voor oudejaarsavond is of je op tijd weg bent, we hebben een aantal verschillende projecten met verschillende lengtes verzameld. Sommige projecten vereisen meer onderdompeling en duren langer omdat ze groter zijn, terwijl andere binnen enkele uren kunnen worden gemaakt. Het gaat er dus ook om een cadeautje te vinden dat past bij jouw tijdshorizon, zodat het cadeautje klaar ligt om mooi onder de boom gelegd te worden op kerstavond.

Het grote kerstcadeau

Grote kerstcadeaus die mooi vullen onder de boom zijn vaak een schot in de roos. Of je nu een volwassene of een kind bent, het is vaak het grote geschenk dat scheef komt te staan. De inhoud van het pakket kan variëren van een gehaakt vloerkleed tot een gigantische teddybeer of een kussen. Er zijn dus veel mogelijkheden om de boom goed te vullen.

Een gehaakt vloerkleed lijkt misschien een onhandelbaar project, maar dat hoeft het niet te zijn. Het kan al beginnen van een draagdoek tot een volwassen bankkleed, dat in veel verschillende functies kan worden gebruikt. Het beste aan vloerkleden is dat het een geschenk is dat jarenlang meegaat, mits goed behandeld.

Lees hier meer over gehaakte vloerkleden of klik op de afbeelding hieronder om het patroon te openen.

Het persoonlijke kerstcadeau

Een persoonlijk cadeau kan heel veel dingen zijn omdat het volledig afhankelijk is van de ontvanger. Si le destinataire est un cheval de lecture, alors un marque-page au crochet peut être la bonne chose à faire, mais si le destinataire est quelqu'un qui aime se faire dorloter, il suffit de balancer l'aiguille pour un forfait bien- zijn. Ook hier zijn de mogelijkheden weer talrijk en stelt alleen de fantasie de grenzen.

Een gehaakte boekenlegger is een voor de hand liggend cadeau voor iedereen die van lezen houdt. De boekenlegger kan ook helpen om de leeslust van de lezer te versterken, want het is leuk om een coole boekenlegger te hebben die zelfs past bij het verhaal van het boek. Gelukkig hebben we een ruime keuze aan stijlvolle maar leuke bladwijzers die perfect tussen de prachtige pagina's passen. Bladwijzers zijn zowel snel als gemakkelijk te gebruiken, dus het cadeau kan binnen enkele dagen klaar zijn.

Bekijk hier onze grote selectie gratis recepten voor gehaakte bladwijzers.

Een ander leuk cadeau om te krijgen op kerstavond is een wellness arrangement. Het kan worden aangepast aan de ontvanger volgens zijn behoeften. Het kan bestaan uit gehaakte doeken, schijfjes, een zakje zeep en kan aangevuld worden met een heerlijk zeepje of serum. Kleine haakwerkjes kosten niet veel tijd om te maken en zijn perfect voor kerstavond en als cadeau voor een gastvrouw. Hieronder hebben we een groot aantal recepten verzameld, die u kunt aanklikken. Ze zijn allemaal gratis en gemakkelijk toegankelijk, zodat je voorbereid kunt zijn met een cadeau voor je moeder.

Een gehaakte teddybeer hoeft ook niet alleen voor kinderen te zijn op kerstavond. Is je vader bijvoorbeeld geïnteresseerd in auto's? Dan zit er niets anders op dan aan de slag te gaan met deze kleine lul. Het kan worden gemaakt in de kleur die je vader mooi vindt of misschien zelfs in de kleur van zijn favoriete auto. De mogelijkheden zijn eindeloos met de speelgoedauto, die kan dienen als decoratie voor op kantoor of thuis. De auto is gemaakt in Drops Paris , een van onze meest populaire katoengarens , omdat het op maximaal 60 graden kan worden gewassen. Als het ongeval voorbij is, is de auto gemakkelijk schoon te maken en gebruiksklaar te maken.

Vind hier het gratis recept voor de auto

Leer hier meer over gehaakte teddyberen en ontdek alle recepten .

Het praktische kerstcadeau

Je hoeft niet saai te zijn om een cadeau te geven dat in het dagelijks leven gebruikt kan worden. Het geschenk kan zelfs zowel interessant als leuk zijn, afhankelijk van hoe het is gehaakt. Geef een pannenlap met schaapmotief cadeau of maak mooie tafelbeschermers die passen bij de kleuren en stijl van het huis. Hier heb je dus de mogelijkheid om een persoonlijk cadeau te geven dat in het dagelijks leven kan worden gebruikt.

Een set pannenlappen valt altijd in goede aarde omdat deze kan worden aangepast aan de woning van de ontvanger. Pannenlappen worden meestal van katoen gehaakt omdat het het beste is om de warmte uit de buurt van delicate vingers te houden. Bovendien kunnen de pannenlappen worden aangepast aan de keuken van je moeder in kleuren en patronen.

Bekijk hier ons ruime aanbod aan gehaakte pannenlappen of klik direct op een van onderstaande recepten.

Een ander voor de hand liggend item voor het interieur is een zelf gehaakte tafelbeschermer. Hier hoef je, in tegenstelling tot de potlap, er gewoon een te haken om een afgewerkt cadeau te hebben. Een tafelbeschermer kan dik gemaakt worden door het garen te vilten of door één dik garen van 8/8 katoen of twee garens van 8/4 katoen garen te haken. Personaliseer de tafelbeschermer zodat deze past bij de stijl en kleuren van het huis, zodat je absoluut zeker weet dat je werk op kerstavond in goede aarde valt bij de ontvanger.

Bekijk hier onze brede selectie gratis recepten voor gehaakte tafelbeschermers.

Sokken zijn een andere heerlijke en zoete wrap die nooit uit de mode raakt. Je moet nooit op de sokken gaan en hier zijn dit soort haken geen uitzondering. Sokken kunnen op meerdere manieren en in verschillende maten gehaakt worden. We proberen onze selectie van gratis recepten voortdurend bij te werken, zodat je er zeker van kunt zijn dat er ook een model sokken tussen onze selectie zit dat je leuk vindt.

Bekijk hier onze selectie gratis recepten voor gehaakte sokken.

Lees hier meer over gehaakte sokken.

Het snelle kerstcadeau

Moet je winactie snel gaan? Als de gelukkige ontvanger van het kerstcadeau, zoals jij, dol is op haken of breien, hebben we ook cadeaubonnen. Dan kan de persoon zelf kiezen wat hij mist voor zijn creatieve activiteiten. De cadeaukaart wordt digitaal verzonden, dus ook de perfecte oplossing als je last minute weg bent voor kerstavond. De cadeaukaart geef je eenvoudig digitaal door of print je uit zodat het cadeau helemaal klaar ligt onder de boom.

Koop hier een cadeaubon voor LindeHobby

Je moet echt veel plezier hebben met je gehaakte kerstcadeau :-)