DG371 Dale favoriete modus

Maat: Volwassene

Garenkwaliteiten: Alpaca, Alpaca Forte, Kidsilk Erle

Techniek: breien

Ontwerper: Brit Frafjord Ørstavik

DOWNLOAD HIER HET LOOKBOOK

Zie hier correcties in het receptenboekje

EUR 8.64
EUR 12.34
Je bespaart: EUR 3.70
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Deze tekst is vertaald door onze automatische vertaaldienst. Een echte menselijke vertaling van deze pagina zal binnenkort beschikbaar zijn. Aarzel niet om contact op te nemen met onze ondersteuningsdienst als je vragen hebt!

DG371 Dale favoriete modus

Ihuga-breiers hebben het zeker bij zich; Dit zijn pluizige en katachtige zachte modieuze truien van dikke dikke mohair en alpacawol die de favoriete lijsten van breiers teisteren. IEDEREEN zou het moeten hebben - en degenen die zelf niet kunnen breien, krijgen breihulp. En breihulp is te vinden op talloze Facebook-pagina's, Instagram en finn.no. Met andere woorden, dit zijn goede tijden voor degenen die snel in de naalden zitten en goede armen hebben om te breien! En nog leuker voor jou die zelf breit!

WAT IS ER NIET OM LIEF TE HEBBEN! Nu dragen we truien, ongeacht de stijl en waar en wat we ook gaan. Kijk maar eens op Insta en Pinterest en volg de catwalks over de hele wereld. Overal wordt zacht gebreid en handbreien is natuurlijk de gouden standaard!

De vorm, het garen en de kleuren zeggen alles. En dan modelleren. Nu loopt het over van prachtige veters, mooie vlechten, patenten, groeven - afzonderlijk en het liefst allemaal tegelijk - als een maskerzachte hoorn des overvloeds. We willen schone en lichte vormen. Vormen die net zo goed passen bij jeans, vloeiende zijden rokken en bloemenjurken.

In feite hebben we deze truien altijd al gebreid - in ieder geval sinds de grote breigolf in de vroege jaren 80, toen breiers echt garen dille op mohair hadden. Maar toen steeg de populariteit, en de laatste keer dat het echt van de grond kwam, was een kant-en-klare versie die zoonskringen in het hele land in vuur en vlam zette.

Dus het is gewoon loslaten! En we wensen je een geweldige, creatieve tijd met fantastisch garen en cool breiwerk op de naalden! Hier vind je vijf nieuwe truien, en ter inspiratie zijn ze allemaal in twee verschillende kleuren gebreid. Bovendien krijg je bij elke trui accessoires, en kun je daar kiezen tussen heerlijke en zachte sjaals, mutsen en wanten. Het wordt beslist een warm en mooi najaar!

Wat heb je dit najaar op de breilijst - vragen we ons af. Misschien deel je? Wij zijn het !

Margaretha Finseth

Ontwerp- en merkmanager

DRAAD HUIS

Er zijn nog geen beoordelingen. Vertel ons als eerste wat u vindt.

Voeg recensie toe: