brandnetel vezel

Ben jij een van die vele Fransen die op zoek zijn naar een biologisch garen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Brandnetelvezel is een 100% natuurlijk garen dat je voor elk type brei- of haakproject kunt gebruiken. Alle producten op deze site zijn biologisch. Dit garen is niet alleen vriendelijk voor het milieu, maar ook voor je lichaam omdat je niet wordt blootgesteld aan chemicaliën. Brandnetelvezel wordt echter altijd gemengd met andere vezels, meestal wol. Brandnetelvezel vervangt de eigenschappen van kunstmatige garens die in de meeste wolmengsels voorkomen. De brandnetelvezel geeft het garen extra weerstand tegen slijtage en zorgt tegelijkertijd voor een prachtige glans en mooie kleuren. Uiteindelijk is er niets negatiefs te zeggen over brandnetelvezel, alleen maar positief! Op deze pagina bieden we je een 100% natuurlijk garen aan, dat niet alleen mooi is, maar ook organisch en ongelooflijk resistent.

EUR 4.74
EUR 6.78
Je bespaart: EUR 2.04
0 beoordelingen
EUR 4.74
EUR 6.78
Je bespaart: EUR 2.04
0 beoordelingen
EUR 4.74
EUR 6.78
Je bespaart: EUR 2.04
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Prijs vanaf
EUR 7.21
EUR 8.02
Je bespaart: EUR 0.81
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen

Wol en brandnetelvezel: de perfecte mix

Wol en brandnetelvezel zijn de perfecte combinatie voor vrijwel elk breiproject. Wol is een uitstekende thermische isolator die je zowel kan opwarmen als afkoelen. Het wordt geregeld op basis van uw lichaamstemperatuur. Wol heeft vaak de slechte reputatie om te krassen en oncomfortabel te zijn om te dragen, maar de wol die je op deze pagina vindt is zacht en comfortabel. Het mengen van wol met brandnetelvezel geeft het garen ongelooflijke kracht, het is de perfecte combinatie.

Ga aan de slag met uw volgende project

Of je nu nieuw bent of ervaren bent in de wereld van breien of haken, je moet weten wat je van plan bent te maken voordat je begint. Als je geen inspiratie hebt voor je volgende creatie, kijk dan eens naar de patronen die we aanbieden, veel daarvan zijn zelfs gratis. Je vindt er patronen voor baby-, kinder-, heren- en dameskleding, decoratiestukken en meer. Je fantasie is de enige beperking tot wat je kunt maken met wol van onze site. Maar het is natuurlijk ook heel belangrijk dat je over de juiste uitrusting beschikt. Wanneer u de verschillende bollen garen en brandnetelvezels aanklikt, raden wij u de breinaalden en haken aan waarmee u het best mogelijke resultaat behaalt.

Snelle en veilige levering

Het is zowel snel als gemakkelijk om artikelen op onze website te bestellen. Zodra u de producten heeft gevonden waarin u geïnteresseerd bent, plaatst u ze in uw winkelmandje en betaalt u vervolgens met een creditcard. Uiteraard blijven al uw gegevens vertrouwelijk en gaan we er veilig mee om. U kunt ook kiezen of u uw artikelen liever rechtstreeks bij u thuis wilt laten bezorgen of bij het dichtstbijzijnde postkantoor wilt laten bezorgen. Met andere woorden, u heeft veel opties voor levering en betaling, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij u past.