Dale Garn – een merk met ervaring

Dale Garn is professionele vaardigheden en van zeer hoge kwaliteit. Dale Garn is een van de merken met de meeste ervaring in de sector wol, accessoires en patronen en ze zijn aanwezig sinds 1879. Het merk is sindsdien een van de belangrijkste leveranciers van wol en patronen voor breien, wat bewijst dat het een ervaren merk dat precies weet wat trendy is en wat niet. Daarom kunt u Dale Garn-producten kopen met uw ogen dicht, u bent er zeker van dat u alleen de best mogelijke artikelen ontvangt.

Het merk combineert professionaliteit en vaardigheden in de veelheid aan patronen die ze aanbieden voor verschillende modes. Op deze pagina vindt u een selectie van de mooiste bollen van Dale Garn. Je kunt ze gebruiken voor elk type brei- of haakproject. Met producten van Dale Garn krijgt u altijd waar u voor betaalt.

Économisez jusqu'à 26 %
0 beoordelingen
Économisez jusqu'à 30 %
0 beoordelingen
Économisez jusqu'à 30 %
EUR 6.50
0 beoordelingen
Économisez jusqu'à 28 %
0 beoordelingen
EUR 6.69
EUR 9.56
Je bespaart: EUR 2.87
0 beoordelingen
Économisez jusqu'à 26 %
0 beoordelingen
Économisez jusqu'à 30 %
0 beoordelingen
Économisez jusqu'à 27 %
0 beoordelingen
Économisez jusqu'à 31 %
EUR 4.39
0 beoordelingen
Économisez jusqu'à 29 %
EUR 8.95
0 beoordelingen
Économisez jusqu'à 31 %
0 beoordelingen
EUR 6.00
0 beoordelingen

Een selectie van de beste kwaliteit en de beste service

Bij Dale Garn ben je gegarandeerd van uitstekende kwaliteit en vind je de beste ballen op deze pagina. We bieden wol aan in verschillende kwaliteiten, van merinowol tot viscose en biologische wol. Gebruik de verschillende soorten Dale Garn-wol, afhankelijk van het project dat je hebt. Kies gewoon de bal die je het leukst vindt. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in eindeloze kleuren, dus er is altijd wel een tint die perfect is voor wat je ook van plan bent te breien of haken.

Als u twijfelt over de bal die het beste bij uw project past, zijn wij hier om u te helpen en u te adviseren over de artikelen die aan uw behoeften voldoen. Klantenservice is onze prioriteit en er is zeker een Dale Garn-bal die perfect is voor uw brei- of haakproject.

Een merk waar we trots op zijn

In 2014 nam House of Yarn Dale Garn over en we zijn erg trots dat we dit merk in onze vele producten hebben. Het is een sterk merk dat de nadruk legt op de kwaliteit van haar producten, die ze in een grote verscheidenheid aan kleuren aanbiedt. De mogelijkheden zijn eindeloos met dit merk en je fantasie is de enige grens aan wat je kunt haken of breien.

Blader door ons assortiment of neem contact met ons op als u advies nodig heeft. Je kunt ook een kijkje nemen bij de verschillende Dale Garn patronen die we ook op de site aanbieden. Dale Garn wol is de garantie voor een mooi resultaat, ongeacht de aard van uw werk.