linnen draad

Hieronder ziet u onze selectie bollen linnen, momenteel een erg populair materiaal. We bieden verschillende merken en verschillende maten en kleuren aan, zodat je er zeker van kunt zijn dat je degene vindt die je nodig hebt voor je volgende creatie. Bij LindeHobby bieden we alleen producten van hoge kwaliteit aan, je krijgt gegarandeerd een exclusief product waar je wat mee kunt. Blader door de website en laat u inspireren door ons mooie en brede assortiment linnen garens.

EUR 1.98
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
Économisez jusqu'à 18 %
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen
0 beoordelingen

Natuurlijk en rustiek garen, perfect voor zomerkleding

Op deze pagina vind je DROPS Bomull-Lin, een natuurlijke en rustieke bal. De bal is gemaakt van verschillende katoen- en linnendraden voor een resistente en duurzame structuur. Je kunt de Bomull-Lin-bol voor veel projecten gebruiken, wetende dat je met linnen een elegante uitstraling en een uniek tintje krijgt, of je nu een t-shirt of een trui breit. Het is ook belangrijk erop te wijzen dat dit type garen bijzonder geschikt is voor het maken van lichte en aansluitende stukken, daarom wordt het veel gebruikt om zomerkleding te maken. Kies uit al onze prachtige natuurlijke kleuren en geef je kleding een rustieke uitstraling met DROPS Bomull-Lin.

Chique resultaat, keuze uit vele kleuren

Ons grote assortiment bevat bollen van hoge kwaliteit, zoals DROPS Belle, een garen van linnen, viscose en katoen dat het hele jaar door wordt geproduceerd. Deze mix van materialen maakt het tot een zeer aangenaam garen, met een delicate textuur, dat probleemloos op de huid gedragen kan worden. Het is dus een meer verfijnde bol die je een chique resultaat garandeert als je hem bijvoorbeeld combineert met een Cotton Light en een Muskat. Je zult onvermijdelijk vinden wat je zoekt in de ruime keuze aan kleuren op deze pagina om luxueuze stukken te creëren die je elke dag kunt dragen.

Makkelijk en veilig winkelen bij LindeHobby

Als u linnengaren nodig heeft, vindt u het gemakkelijk voor een aantrekkelijke prijs hier op LindeHobby. Uw aankopen op onze site zijn gemakkelijk en veilig en u wordt snel geleverd. We willen dat je zonder problemen aan je volgende breiproject kunt beginnen, daarom bieden we kwaliteitswol voor heel Frankrijk. Neem een kijkje op onze website en laat u inspireren door ons ruime aanbod aan populaire merken.