DG365 Dale Gold & Fine Retro voor baby en kind

Maat: baby, kinderen

Garenkwaliteiten: Babywol & Pure Eco Babywol

Techniek: patroon gebreid, gebreid

Ontwerper: Kari Haugen

DOWNLOAD HIER HET LOOKBOOK

EUR 8.64
EUR 12.34
Je bespaart: EUR 3.70
Beschikbaarheid: 8 op voorraad

Deze tekst is vertaald door onze automatische vertaaldienst. Een echte menselijke vertaling van deze pagina zal binnenkort beschikbaar zijn. Aarzel niet om contact op te nemen met onze ondersteuningsdienst als je vragen hebt!

DG365 Dale Gold & Fine Retro voor baby en kind

We zijn nog steeds op schattenjacht!

En er is geen einde aan wat je kunt maken van de mooiste schatten die we vinden in Dale's GOLD Archive. Deze keer hebben we de oudste vondsten van goud opgegraven uit de jaren 40, 50 en 60. Dit is majestueus erfgoedzilver. Dit zijn de traditionele patronen die nieuwe generaties kleine trollen, breimoeders, tantes, oma's - en een paar vaders, ooms en opa's - zullen bekoren.

We lachen een beetje terwijl we door oude foto's bladeren. Mode, kapsels en modellen. Vormen. Kleuren. Stijf, geprofileerd klauwgaren. Maar ik twijfel er niet aan dat het een zaadje voor nieuwe favorieten verbergt.

Het is daarom belangrijk om te kiezen uit de overvloed aan mooie patroonranden voordat ze worden samengevoegd met nieuwe structuren, fijne vlechten en gepolijst breiwerk. Het is als een puzzel waarbij de uitdaging is om de elementen in teams te spelen en ze samen te voegen tot een nieuwe eenheid.

Wederom is het onze getalenteerde ontwerper Kari Haugen die losgaat in de schatkamer. En nogmaals, ze heeft moderne baby- en peuterkleding gemaakt met sterke wortels in onze trotse breigeschiedenis. En natuurlijk in de zachtste en fijnste garens die we voor onze kleine goudjes willen. En in moderne en eigentijdse kleuren. Alles wat nodig is om erfgoed en tradities te ontwikkelen en te behouden.

Nu hopen we dat je iets leuks en nieuws vindt voor de breilijst, of je nu breit voor de kleuter of de breilade vult voor een nieuwe wereldburger. Als je wordt uitgenodigd voor een babyshower of als je je klaarmaakt voor een kraambezoek, is een zachte, zelfgebreide babydeken of rompertje een van de beste cadeaus voor de pasgeborene.

De mogelijkheden zijn eindeloos nu we een nieuw creatief seizoen ingaan waarin kleine en grote breiprojecten op een rij staan.

En dan wens ik je veel plezier met naalden en garen - en ik ben enthousiast over wat je dit najaar op naalden hebt! Misschien deel je?

Margaretha Finseth

Ontwerp- en merkmanager

DRAAD HUIS

Er zijn nog geen beoordelingen. Vertel ons als eerste wat u vindt.

Voeg recensie toe: