Modern cropped jack van imitatiebont van Mayflower Fur

EUR 0.00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Deze tekst is vertaald door onze automatische vertaaldienst. Een echte menselijke vertaling van deze pagina zal binnenkort beschikbaar zijn. Aarzel niet om contact op te nemen met onze ondersteuningsdienst als je vragen hebt!

Dan zijn de accessoires voor de avondjurk klaar. Doe mee met de noten en trek dit mooie en heerlijke korte jasje aan dat uitnodigt tot feesten. Gebreid om eruit te zien als bont, maar goed voor de dieren waar we voor zorgen. Dit prachtige jasje is zo gemakkelijk te breien en je kunt helemaal niet zien of het genaaid of gebreid is.

Mayflower imitatiebont , verkrijgbaar in meerdere mooie, modieuze kleuren. Mayflower nepbont bestaat uit een zeer fijne uitvoering van 100% polyamide van de zachtste en fijnste soort. Het loopt ca. 75 mtr. 50 gram. Mayflower imitatiebont wordt bij voorkeur gebreid op een naald van maat 5 om het zachte en aangename gevoel van bont te krijgen. Het pluist ook niet dus kan makkelijk gebruikt worden voor de "little black" zie de mooie foto's van dit korte Mayflower Faux Fur jasje.

Er zijn nog geen beoordelingen. Vertel ons als eerste wat u vindt.

Voeg recensie toe: