Go Handmade Glitter "deluxe"

Inhoud: 100% polyester

Gewicht/Lengte: 30g = ca. 1800 meter

Machinewasbaar, max. 40°C / Liggend drogen

EUR 7.25
Beschikbaarheid:
  • Koop 6 en meer voor EUR 6.75 voor elk
  • Koop 8 en meer voor EUR 5.90 voor elk

Go Handmade Glitter "deluxe"

Glitter "deluxe" maakt het gemakkelijk om uw brei- of haakprojecten een vleugje prachtige details en een wow-effect te geven.

Glitter "deluxe" is het fantastische glittergaren van Go Handmade waarmee elk project kan worden opgefleurd. Hoewel elk stuk slechts 30 g garen bevat, is de gebruikelijke lengte ongeveer. 1800m, wat betekent dat Glitter "deluxe" meerdere keren kan worden gebruikt voordat het op is.

Het garen is bedoeld om te gebruiken als volggaren - dus niet geschikt als hoofdgaren voor een project, maar aan de andere kant ziet het er buitengewoon mooi uit in combinatie met allerlei andere garens. Glitter "deluxe" geeft het perfecte glinsterende effect, dat het oog niet overweldigt, maar toch de aandacht trekt en vasthoudt aan uw breiproject.

Glitter "deluxe" is verkrijgbaar in een reeks glinsterende tinten, van metallic klassiekers tot intense kleuren. Elke kleur kan natuurlijk gecombineerd worden met een andere kleur en geeft een extra spel aan het project, net zoals je vrij bent om te kiezen of het glittergaren in het bestaande kleurenpalet van het breiproject moet blijven of juist een contrast.

Bekijk hier onze selectie prachtige Go Handmade garens.

Auteursrecht Linde Hobby

Er zijn nog geen beoordelingen. Vertel ons als eerste wat u vindt.

Voeg recensie toe: